Barça

Dembélé, operat amb èxit

Lesió. El FC Barcelona va anunciar que l’intervenció feta pel doctor Sakari Orava, amb la supervisió de Ricard Pruna, va anar molt bé i que s’estima un període de baixa de tres mesos i mig

Com molt bé va dir Ernestop Valverde en la prèvia del partit contra l’Eibar, en l’afer de la lesió d’Ousmane Dembélé ja no val la pena mirar enrere, sinó que cal mirar endavant. I, per tant, per al davanter francès a partir d’ahir comença el compte enrere per tornar als terrenys de joc. Dembélé va ser operat ahir amb èxit a Finlàndia del trencament del tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer dissabte passat contra el Getafe. L’encarregat de dur a terme la intervenció va ser l’expert i prestigiós doctor Sakari Orava, que va comptar amb la supervisió del metge del primer equip, Ricard Pruna. Segons el comunicat mèdic que va fer públic el club blaugrana, el temps de baixa aproximat serà de tres mesos i mig. Orava va explicar a la Cadena SER que el jugador tornarà avui cap a Barcelona i que és poc probable que hi pugui haver una recaiguda.

Els seus companys d’equip van sortir ahir a la gespa amb samarretes de suport per al jugador, amb el següent lema “Courage, Ousmane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)