Barça

Ni una agulla enlloc

A vessar. Amb les entrades esgotades de seguida, Montilivi ha de vorejar avui el primer ple un cop ampliada la capacitat. El Girona també té una feinada per ocupar la llotja presidencial

Les entrades per al Girona-Barça, que el club va posar a la venda en exclusiva per a abonats i fans, van volar. Esgotades en un parell de dies, el Girona només tenia la possibilitat d’oferir les localitats dels abonats que decidissin alliberar el seu seient, però ningú es vol perdre la cita de demà. Amb totes les entrades exhaurides, l’estadi de Montilivi viurà demà el primer ple un cop ampliada la capacitat (uns 13.500 espectadors) amb les graderies supletòries de gol nord i preferent. El ple està garantit també a la llotja presidencial, on diumenge passat hi havia un grapat de seients buits. “Problemes a la llotja? N’hi ha a tot arreu. És lògic. Tothom s’hi apunta, i intentarem atendre les necessitats tan bé com puguem”, explica el president, Delfí Geli. Els nous propietaris van revelar la setmana passada la intenció d’ampliar encara més la capacitat de l’estadi, fins a entre 20.000 i 30.000 seients a llarg termini. Demà, com és natural, s’hauria omplert més d’un estadi. “Tant de bo ens serveixi per enganxar gent, que no només vingui als partits grans, i que es demostri que ens caldrà un camp millor. Són reptes de futur que el club té i pels quals treballa”, explica el president.

Més facilitat d’accés

El Girona ja té a punt, per fi, els torns d’accés de la LFP que necessitava per facilitar l’entrada a Montilivi, sobretot en sectors determinats en què es produïa col·lapse. És a gol nord i preferent, on s’han doblat els torns que ja estaran actius a partir de demà.

JA ESTAN A PUNT

Els torns d’entrada a gol nord i preferent es doblen i l’accés es facilitarà

EN CLAU DE FUTUR

“Tant de bo enganxem gent i es demostri que caldrà un camp millor”, diu Geli
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)