Barça

El Barça ja coneix els possibles rivals a la copa

Copa del Rei. L’actual campió jugarà els setzens contra el Formentera, la Ponferradina, el Fuenlabrada, el Cartagena, l’Elx, el Múrcia o el Lleida

El Barça de Valverde ja sap el nom dels seus possibles rivals en els setzens de final de la copa del Rei. Ahir es van jugar els dos partits que faltaven per acabar de tancar la tercera eliminatòria del torneig del KO i, ja sense equips de tercera divisió en aquest punt de la competició, el conjunt blaugrana quedarà segur emparellat amb un equip de la segona divisió B. Els set candidats són el Formentera, la Ponferradina, el Fuenlabrada, el Cartagena, l’Elx, el Múrcia i el Lleida.

El sorteig, ja amb tots els equips de primera divisió a escena, es durà a temre el dia 28 de setembre (13 h) a la seu de la Federació Espanyola de Futbol (FEF).

La temporada passada, el Barça va superar amb èxit el tràmit del debut en la copa contra un segona B com l’Hèrcules. El Barça de Luis Enrique va empatar 1-1 en la visita al José Rico Pérez, amb gol de Carles Aleñá, i en el partit de tornada al Camp Nou no va donar cap mena de possibilitat a l’equip de Tevenet i va tancar l’eliminatòria amb un 7-0 a l’estadi, amb gols d’Arda Turan (3), Paco Alcácer, Rafinha, Lucas Digne i Ivan Rakitic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)