Barça

Dembélé ja es troba a casa

Bones noticies. El francès va tornar ahir a la tarda a Barcelona després de la satisfactòria operació a Finlàndia i en els pròxims dies començarà la fase següent de la recuperació

Ousmane Dembélé va tornar ahir a Barcelona després de la satisfactòria operació duta a terme pel doctor Sakari Orava a Hèlsinki. El francès començarà pròximament una nova fase de recuperació de la ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Dembélé va aterrar a la ciutat a la tarda i se’l va tornar a veure en cadira de rodes, però ja amb un somriure a la cara. A la seva arribada, el jove francès va veure un vídeo de la sortida dels seus companys al terreny de joc en el duel contra l’Eibar amb la samarreta d’ànims –“Courage, Ousmane”–. Dembélé es va mostrar molt agraït pel detall que van tenir amb ell els seus nous companys.

“Tornaré en dos mesos.” Aquesta va ser la frase que va publicar ahir el jugador a través d’Instagram. L’extrem francès es va mostrar optimista sobre el temps de baixa, tot i que sembla impossible que pugui reaparèixer abans dels tres mesos i mig, tal com va reconèixer el mateix doctor Orava després d’operar el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)