Barça

“Canviar a Messi? No acostumo a fer rotacions amb un jugador que ve de fer 4 gols”

Ernesto Valverde.

Ernesto Valverde ha comparegut fa uns instants davant els mitjans de comunicació abans de l’últim entrenament que està fent ara mateix l’equip a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper per acabar de preparar de la visita de demà a Montilivi. El tècnic basc ha repassat tota l’actualitat blaugrana i lògicament ha parlat de l’important derbi català de demà a Girona: “Tots sabem com són aquest derbis. El rival ho donarà tot. El Girona té aquest partit marcat en el calendari. El Girona està jugant bé, ja van guanyar contra l’Atlético i el Màlaga i van jugar bé contra el Sevilla. Han aterrat a la categoria per quedar-se. Nosaltres també estem en un bon moment i l’objectiu és allargar aquesta bona dinàmica. Veurem com va el partit”.

Preguntat precisament per la bona trajectòria del Barça en contraposició a la delicada situació esportiva que viu ara mateix el Madrid, a 7 punts ja dels blaugrana, Valverde ha preferit no fer sang del mal moment de l’etern rival: “No sé com gestionaran les crisis els altres equips, però ja sabem que sempre hi ha molt soroll al voltant d’equips com el Barça i el Madrid. Nosaltres fa un mes semblava que això fos un desastre i ara mira. Però la verita tés que em fixo poc en el Madrid. Ara estic més pendent del Sevilla que el tenim a 2 punts o de l’Atlético que el tenim a 4. A vegades em costa parlar del Madrid. Potser és perquè vinc de l’altre part del mur. Aquí tot és Barça-Madrid… però vinc de Bilbao. Potser al final m’hi acostumaré”.

Valverde ha mirat de fugir de la bipolarització Barça-Madrid i també ha parlat de Messi. De momento, res de descans per a l’argentí: “Crec que encara no ha arribat el moment. La veritat és que no acostumo a canviar a un jugador quan ve de fer 4 gols”. “Si tinc algun mèrit en el rendiment de Messi? El meu únic mèrit és posar-lo de titular”, ha afegit.

Preguntat per l’actualitat política que viu el país, amb les últimes actuacions de la Guàrdia Civil a Catalunya, i pel fet que la plantilla del Barça no hagi opinat al respecte a les xarxes socials, com sí ha fet per exemple Mikel San José (Athletic), Valverde no s’ha volgut mullar i s’ha remès al comunicat que va fer el club: “El Barça, com a club, ja va manifestar-se en aquest sentit i nosaltres simplement ens adherim al que ha dit el club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)