Barça

Barça

Primera divisió

Suárez trenca la vaixella i el Barça salva un punt (1-1)

Atlético-Barça. El Barça suma un punt valuós en la seva primera visita al Wanda Metropolitano. Luis Suárez, a nou minuts del final, ha igualat el gol de Saúl Ñíguez

Empat molt treballat del Barça en la seva primera visita al Wanda Metropolitano. Un gol de Luis Suárez a nou minuts del final del partit ha fet justícia als mèrits que havia fet l’equip de Valverde fins aleshores i ha servit per sumar un punt valuós en un dels estadis més complicats de la lliga.

Messi ha avisat als trenta segons de partit amb una jugada marca de la casa, però l’Atlético ha replicat amb perill amb dues accions boníssimes en els deu primers minuts de joc, totes dues amb el segell de Griezmann. L’internacional francès ha obligat a lluir-se a Ter Stegen per partida doble, primer amb una gran intervenció amb la mà esquerra (7’) i després amb una enorme aturada amb el peu (9’) que han salvat dos gols cantats.

L’Atlético s’ha avançat al minut 21 amb un gran gol de Saúl, que ha culminat amb una rosca al pal llarg una bona acció de combinació dels de Simeone.

El conjunt roig-i-blanc ha defensat amb el rigor habitual, amb dues línies de quatre molt endarrerides i al Barça li ha costat generar perill en el primer temps. Molt més ha arribat el Barça en la segona meitat. Suárez ha obligat a intervenir a Oblak al minut 55. Bon xut de l’uruguaià i boníssim el xut de Messi només un minut després. El dorsal 10 del Barça ha estavellat una falta a la fusta al minut 56 en la jugada més perillosa del Barça fins aleshores. Falta magistral de l’argentí.

El mateix Messi ha xutat fora per poc només quatre minuts després i al final el premi del gol ha arribat a nou minuts per a l’acabament: centrada mil·limètrica de Sergi Roberto, que havia entrat en aquest segon temps per Semedo, i rematada inapel·lable de Suárez de cap al fons de la xarxa.

A l’últim minut Messi ha tingut la victòria amb un xut de falta des de la frontal però Oblak ha blocat amb encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)