Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Ha estat una gran nit de futbol per a tothom”

“Sempre vols els tres punts, però si no els tens és millor conformar-se amb un que amb cap”, va ser la valoració constructiva d’Ernesto Valverde respecte a l’estrena blaugrana al Wanda Metropolitano. El tècnic blaugrana va valorar, sobretot, la capacitat de l’equip de nedar “contra corrent” després del gol de Saúl: “L’Atlético es tanca molt bé i és difícil trobar espais. Hi ha hagut un moment en què ens interessava pressionar més a dalt per trencar el partit i hem fet el gol. Fins i tot hauríem pogut guanyar. Crec que ha estat un bon partit.”

Va admetre que en la primera part a l’equip li va mancar profunditat perquè l’Atlético “es col·locava molt bé”. “En el segon temps hem tingut més arribada, però també estàvem més exposats. Però, igual que nosaltres ens exposàvem posant més gent a davant, ells també han notat el desgast.”

Preguntat per les condicions del terreny de joc, l’entrenador blaugrana no va expressar cap queixa i va comentar que ja venien disposats a adaptar-se al que es trobessin. “Crec que ha estat un bon sopar per a tothom perquè s’ha vist un bon espectacle al camp”, va manifestar seguint amb el joc de Diego Simeone, que en la prèvia del duel va comentar que l’equip local és qui tria els “plats i les estovalles”.

Respecte a Messi, va destacar que sempre “respon” a pesar del desgast acumulat l’última setmana amb l’Argentina: “Sabem que ha fet un gran esforç, però quan agafa la pilota alguna cosa bona sempre passa.” També va subratllar el desgast de Suárez i va desitjar que pugui “enganxar una bona ratxa de gols”.

Respecte a l’ambient de les grades, Valverde va defugir les connotacions polítiques que tenyien el partit a conseqüència del conflicte entre els governs espanyol i català, i simplement va elogiar el nou estadi colchonero: “M’ha encantat. El camp, la gent... És clar que ens pressionaven, però ha estat una gran nit de futbol per a tothom.”

VALORACIÓ POSITIVA

Sempre vols els tres punts, però si no els tens és millor conformar-se amb un que amb cap

AMBICIÓ

En el segon temps ens interessava trencar el partit, però també estàvem més exposats

MESSI

Tenia el desgast dels partits amb l’Argentina, però sempre respon en qualsevol situació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)