Barça

“L’equip progressa perquè té esperit de lluita”

Ernesto Valverde.

Ernesto Valverde ha explicat avui en roda de premsa quines són les seves sensacions abans del partit de demà contra l’Olympiacòs. Aquestes són les seves millors respostes.

OLYMPIACÒS: “Tenen grans esperances a pesar de començar la competició amb dues derrotes. És un equip que mai s’entrega”.

CANVIS DECISIUS: “És important tenir jugadors que en un moment determinat poden donar gir al joc”.

EXPERIÈNCIA A L’OLYMPIACÒS: “Per mi és un partit emocionant, també el que jugarem allà. Va ser una experiència inesborrable per mi”.

DESGAST FÍSIC I MENTAL: “Contra l’Atlético els jugadors ho van donar tot. Es va notar al final del partit, però hem tingut un marge de quatre dies per recuperar-nos”.

VIRTUTS DE L’EQUIP: “Contra l’Atlético vam empatar, però la sensació va ser bona. Això és perquè l’equip té esperit de lluita i en això estem progressant”.

UMTITI: “És un jugador fonamental. Estem molt contents amb ell. Te agressivitat, sortida de joc, joc aeri…”

ACABAR PRIMER DE GRUP: “És important perquè es dona un cop d’autoritat. Després no saps quins seran els segons, però la intenció de qualsevol esportista és ser primer”.

PILOTA D’OR: “Nosaltres tenim clar que Messi és el millor jugador del món. No cal ni la pilota d’or, de plata o de qualsevol altra color per saber-ho”.

AMBIENT POLÍTIC: “Si algú es manifesta d’una manera o altra a nosaltres no ens afecta quan estem jugant el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)