Barça

“És especial tornar”

Declaracions. Alberto Botía, que va estar set temporades a les categories inferiors del Barça, va expressar la seva il·lusió per jugar al Camp Nou, on espera aconseguir un resultat positiu

Alberto Botía, central de l’Olympiacòs, serà avui un dels homes clau a la defensa de Takis Lemonis. Per al murcià serà “especial” tornar a Barcelona per disputar un duel de Champions League contra el club en què va passar set temporades a les categories inferiors. “Estic content d’haver vestit aquests colors.”

Botía va reconèixer en roda de premsa que hauran de canviar la manera de jugar, ja que no discutiran la pilota al Barça, que “portarà el pes del partit”. A més, el defensa de l’Olympiacòs va assenyalar que la diferència a favor del Barça és que “qualsevol error nostre en defensa pot significar un gol en contra.”

“Serà un partit difícil, però hem de gaudir. Jugarem en un dels millors camps del món i contra un dels millors equips del món. A veure si podem acabar el partit amb un somriure i treure’n alguna cosa positiva. Hem de fer un partit en què ens sentim a gust”, va sentenciar el defensa central de l’Olympiacòs. Els grecs necessiten, com a mínim, puntuar per seguir tenint possibilitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)