Barça

Alba es reincorpora

Entrenament. Valverde va dirigir ahir una sessió amb un grup reduït de jugadors del primer equip. Ter Stegen, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho i Umtiti van tornar a la feina

Un grup reduït de jugadors va treballar ahir a la ciutat esportiva sota les ordres d’Ernesto Valverde. Ho van fer els futbolistes a qui havia donat descans i que no van participar en l’estrena en la copa del Rei al camp del Múrcia. Ter Stegen, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho i Umtiti havien acumulat molts minuts de joc a les cames tant amb el Barça com amb les seleccions. A més, la primera eliminatòria de la copa és perquè puguin jugar els menys habituals. El porter del filial Ortolà és l’únic que va viatjar a Múrcia que sí que va participar en la sessió preparatòria.

La millor notícia va ser veure Jordi Alba tornant a entrenar-se amb el grup; de fet, en breu podria rebre l’alta mèdica, després de perdre’s els tres últims partits –Olympiacòs, Màlaga i Múrcia– per culpa d’uns problemes a l’abductor de la cama dreta. Si no hi ha cap contratemps, estarà a disposició de Valverde per jugar dissabte contra l’Athletic a San Mamés, un partit que serà especial per al tècnic blaugrana. Tot l’equip torna avui al matí a la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)