Barça

Amb el papa Francesc

Acord. La Fundació Barça i Scholas, l’entitat social impulsada pel papa Francesc, ahir van renovar el seu acord de col·laboració fins al 2019

La Fundació Barça i Scholas, l’entitat social impulsada pel papa Francesc, ahir a Roma van renovar el seu acord de col·laboració amb la presència del Sant Pare Francesc; el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació, Jordi Cardoner; el vicepresident del Patronat de la Fundació, Ramon Cierco; la directora general de la Fundació, Maria Vallès, i José María del Corral, president de Scholas així com representants de les entitats que col·laboren amb Scholas. Jordi Cardoner va lliurar al papa Francesc una samarreta de l’equip amb el nom de “Papa Francisco” al darrere. L’entesa entre la Fundació Barça i Scholas es va iniciar el 2015 i ara s’amplia fins al 2019 amb l’objectiu de continuar treballant l’educació en valors entre els joves i potenciar la seva capacitat de reflexió al voltant de les problemàtiques socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)