L’Olympiacòs cau en el derbi

Rivals en la Champions. El conjunt del Pireu, que aquest dimarts rep el Barça, va perdre al camp del Panathinaikòs (1-0). La Juventus va guanyar a San Siro (0-2) amb dos gols d’Higuaín

A només tres dies de rebre el Barça al Georgios Karaiskakis, l’Olympiacòs va caure derrotat en el derbi al camp del Panathinaicòs, que va sumar els tres punts amb un únic gol de Lucas Martin Villafanez poc després del descans. Tot i que només s’han disputat nou jornades en la lliga grega, és el tercer partit que perd el conjunt del Pireu, que amb aquesta nova desfeta, queda fora dels llocs que donen accés a Europa. Entre totes les competicions, a més, els de Takis Lemonis han perdut tres dels últims sis enfrontaments que han disputat, un d’aquests al Camp Nou, on van jugar més de 45 minuts amb un home més, però van deixar una molt mala imatge (3-1).

La Juve, líder provisional

El conjunt torinès va sumar la tercera victòria consecutiva al camp d’un dels seus màxims rivals, el Milan, gràcies a dos gols, un en cada part, de Gonzalo Higuaín i se situa de manera provisional en el lideratge, empatat a 28 punts amb el Nàpols, que rep avui el Sassuolo. Per la seva banda, l’altre rival del grup, l’Sporting de Portugal, que dimarts rep precisament la Juventus, va guanyar divendres al camp del Rio Ave (0-1).