Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“A qui no li toca patir a San Mamés?”

Ernesto Valverde va reconèixer els problemes que va tenir ahir el Barça per mantenir l’avantatge en la segona part. “Ha estat un bon partit, amb dos equips forts. No hem dominat tant la segona part com la primera i ha estat necessari patir aquí. Però, qui no pateix a San Mamés?”, va plantejar el tècnic blaugrana després del duel. “Ells també són bons i tenen el seu mèrit. Quan et pressionen ho fan bé”, va destacar Valverde en referència a l’Athletic.

Precisament les dificultats dels blaugrana per assegurar la victòria van condicionar que Valverde només realitzés el canvi de Semedo per André Gomes i no fes variacions a l’equip en la recta final. “No he fet més canvis perquè volia apuntalar l’equip. Havíem de defensar situacions d’estratègia de l’Athletic, que ens podia fer més mal a mesura que s’acabava el partit. No ho he vist clar i quan això passa és millor estar-se quiet”, ho va justificar Valverde.

En l’aspecte individual, va destacar la polivalència que li aporta André Gomes i va explicar què busca del portuguès situant-lo, com ahir, a una banda de l’atac: “Pot entrar bé perquè té tècnica, fortalesa i estratègia.” Respecte a Messi, el va definir com “un jugador increïble, capaç de desequilibrar en qualsevol jugada”. “La del gol i la del pal han estat increïbles. Tenim la sort de disposar del millor futbolista del món”, hi va afegir.

Finalment, el tècnic basc d’origen extremeny va explicar que el seu retorn a San Mamés se li havia fet “més estrany del que esperava” pel que fa a emocions. “No és la primera vegada que vinc [ja en la seva etapa com a tècnic], però sí al nou San Mamés. Notes l’empenta que dona el públic de l’Athletic, però aquesta vegada per a tu és cap enrere.”

L’ATHLETIC

Ells també són bons i tenen el seu mèrit. Quan et pressionen ho fan bé

ÚNIC CANVI

L’Athletic ens podia fer més mal en la recta final del partit i he volgut apuntalar l’equip

MESSI

La jugada del gol i la del pal són increïbles. Tenim la sort de disposar del millor del món

SAN MAMÉS

Havia vingut [com a tècnic], però no al nou San Mamés. Ha estat més estrany del que em pensava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)