Barça

Neymar torna de visita

Retrobament. El brasiler va aprofitar el seu dia lliure amb el PSG per viatjar a Barcelona i saludar els seus excompanys en el darrer entrenament del Barça abans de viatjar cap a Grècia

Neymar va visitar ahir al matí els seus excompanys en el darrer entrenament del Barça abans de viatjar cap a Grècia per disputar el quart partit de la fase de grups de la Champions contra l’Olympiacòs. El brasiler va aprofitar el seu dia lliure amb el PSG per volar fins a Barcelona acompanyat del seu fill, abans de tornar avui als entrenaments pensant en el duel que disputaran els francesos contra l’Anderlecht. El crac brasiler va saludar tots els jugadors de la plantilla i va conversar durant bona estona amb Messi i Suárez, tal com va expressar a les seves xarxes socials. “Així eren els nostres dies, jo contant històries. M’alegra tornar a veure-us.”

Aquesta visita no és la primera de Neymar als seus excompanys del Barça, ja que poc després del seu fitxatge pel PSG, ja va tornar a la ciutat per retrobar-se amb alguns dels pesos pesants del vestidor a casa de Messi, en un encontre que va crear molta polèmica per la complicitat dels blaugrana amb Neymar, que manté un conflicte amb el club per la prima de la renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)