Barça

Cap a Grècia amb vuit d’avantatge

Desplaçament. El Barça viatja avui al Pireu amb Aleñá com a gran novetat en la llista i amb el Madrid cada vegada més lluny en la lliga

El Barça viatja avui cap al Pireu amb la moral als núvols després de vèncer l’Athletic i veure com la distància en la lliga amb el Madrid augmenta fins als vuit punts després que els blancs perdessin contra el Girona. Ara caldrà canviar el xip de la competició per continuar amb les bones sensacions i certificar la presència en els vuitens de final de la Champions.

Valverde va donar a conèixer ahir la convocatòria de 20 jugadors per al duel contra l’Olympiacòs, en la qual Aleñá és la gran novetat. El de Mataró torna a viatjar amb el primer equip després de la gran actuació contra el Múrcia en la copa. Com és habitual en els desplaçaments europeus, Ortolà també serà a Grècia, tot i que serà un dels dos descartats. La baixa per sanció de Piqué i els dubtes amb Mascherano –encara no ha rebut l’alta mèdica– han donat l’oportunitat a Vermaelen de tornar a la llista blaugrana. Per la seva banda, Paco Alcácer repeteix convocatòria, mentre que Iniesta, Aleix, Arda, Dembélé i Rafinha continuen lesionats.

L’equip sortirà a les 9.30 hores de l’aeroport del Prat en direcció cap a Grècia, on realitzarà l’última sessió preparatòria a partir de les 19 hores a l’estadi Georgios Karaiskakis. Just abans, Valverde i Deulofeu seran els protagonistes a la roda de premsa prèvia (18.15 h).

Llista de 20 jugadors per al duel contra l’Olympiacòs
Ter Stegen Cillessen Ortolà Semedo Sergi Roberto Umtiti Mascherano Vermaelen Jordi Alba Digne Busquets Rakitic Paulinho Denis Suárez André Gomes Deulofeu Aleñá Paco Alcácer Luis Suárez Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)