Barça

Un ull a Lisboa i l’altre al Pireu

Rivals. La Juventus també assegurarà avui la classificació per als vuitens de la Champions si s’imposa a l’Sporting de Portugal a Lisboa i el Barça no perd a Grècia. “Caldrà fer un gran partit, amb humilitat i atenció”, preveu Allegri

La Juventus també afronta la quarta jornada de la fase de grups de la Champions amb expectatives de poder assegurar la classificació per a l’eliminatòria de vuitens. Perquè així sigui, els bianconeri han de combinar dos resultats: guanyar al feu de l’Sporting de Portugal i que el Barça no perdi contra l’Olympiacòs, també a domicili. Una conjunció que entra dins de les travesses. L’Sporting, per la seva banda, no pot perdre si no vol quedar fora de la cursa.

“Caldrà fer un gran partit, amb humilitat i atenció”, va comentar el tècnic italià, Massimiliano Allegri, conscient dels perills que té l’Sporting, i encara més al seu estadi. De fet, fa dues setmanes l’enfrontament directe al Juventus Stadium es va resoldre per un ajustat 2-1 i després que els d’Allegri remuntessin un gol en pròpia porteria d’Alex Sandro. Per la seva part, Gianluiggi Buffon també va recordar les dificultats que va tenir el Barça per imposar-se a l’estadi José Alvalade: “Ells tenen molta motivació pel partit. Hem de demostrar la nostra capacitat per fer-hi front.”

“La Juventus és el subcampió d’Europa, té una gran qualitat i ens crearà problemes, però nosaltres creiem que també tenim capacitat de crear-ne a ells”, va manifestar el tècnic de l’Sporting, Jorge Jesús, que avui té les baixes de l’exblaugrana Mathieu i de Piccini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)