Barça

“Vull jugar sempre, però sé on soc”

Gerard Deulofeu. El davanter blaugrana explica que se sent cada vegada més còmode a l’equip i que sap que per estar molts anys al Barça ha de ser ell mateix, un jugador de banda agressiu que busqui sempre encarar

Després d’uns bons partits, Gerard Deulofeu no va jugar ni un minut a Bilbao. El de Riudarenes podria ser titular de nou avui. Ahir explicava que es troba en un gran moment de forma. “Crec que he jugat els últims tres o quatre partits. Em sento més còmode dins l’equip, sé que he de ser jo per estar aquí molts anys, que és el que vull, estar al Barça. Un jugador de banda agressiu com jo ha d’encarar el rival i cada vegada estic més adaptat a l’equip i als meus companys”, deia l’extrem català, que entén la seva suplència a San Mamés. “Vull jugar tots els minuts però sé on soc, al millor equip del món, i hi ha altres jugadors que poden jugar al meu lloc. Accepto el que digui el tècnic. Havia encadenat tres o quatre partits bons; a veure si tinc una oportunitat aquí”, deia el jugador blaugrana, que va confessar que va veure la derrota del Real Madrid a Girona. “No us enganyaré, el vaig veure i va ser un bon resultat per a nosaltres, però hem d’anar a la nostra. Ara l’Olympiacòs i després Sevilla a casa. El més important és que nosaltres estiguem bé. Si els rivals perden punts, doncs millor. Nosaltres hem començat bé en la lliga, també en la copa i ara el que volem és assegurar la classificació per als vuitens de la lliga de campions”, deia el de Riudarenes, que es preveu que avui sigui titular al costat de Messi i Luis Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)