Barça

La classificació haurà d’esperar (0-0)

Olympiacòs-Barça. L’equip de Valverde no passa de l’empat a zero contra el cuer del grup i desaprofita una gran ocasió de deixar resolt ja avui el seu accés pels vuitens, en una nit en què la lesió de Roberto ha estat l’altra nota negativa

Discret partit del Barça en el retorn d’Ernesto Valverde al Georgios Karaiskakis. L’equip blaugrana no ha passat de l’empat a zero al camp de l’Olympiacòs en aquesta quarta jornada de la fase de grups de la Champions i ha desaprofitat una gran ocasió de deixar resolt el seu accés a la següent ronda. Resultat al marge, la gran nota negativa ha estat la lesió de Sergi Roberto abans del descans. El de Reus, en una disputa amb Odjidja, ha vist la targeta groga i a més ha patit un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta, que l’ha obligat a ser substituït. Demà els serveis mèdics del club li faran més proves.

Messi ha estat l’home més incisiu dels de Valverde en atac, però Proto ha repòs amb encert en les dues oportunitats més clares de gol de les que ha disposat l’argentí. Primer amb una bona intervenció amb el peu en una rematada de Leo al minut 27 de partit i l’altra, encara més clara, en una bona estirada per rebutjar l’obús del 10 del Barça ja al minut 90. Luis Suárez ha estavellat una vaselina a la fusta a deu minuts del final que també hauria pogut suposar el gol de la victòria, però la d’avui no ha estat ni de bon tros la seva millor actuació. Malament el Barça en general. El Barça ha estat gris en la primera meitat i gris també en la segona. L’entrada de Deulofeu, Rakitic i André Gomes tampoc ha fet variar el guió. L’equip ha tingut la pilota, però li ha costat moltíssim generar perill davant d’un Olympiacòs del tot improductiu també en atac.

Amb l’empat de la Juve i l’Sporting de Portugal en l’altre partit del grup, si el Barça hagués sumat avui els tres punts s’hauria assegurat la classificació pels vuitens de forma matemàtica. L’equip continua líder, ara amb 10 punts, amb tres de marge respecte la Juve i sis respecte l’Sporting, però haurà d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)