Higuaín salva els mobles

Rivals a la Champions. La Juventus, ahir inferior a l’Sporting, continua depenent de si mateixa gràcies a un gol de l’argentí en el tram final

Sporting 1 juventus 1

SPORTING DE PORTUGAL:Rui Patrício; Ristovski (Petrovic, 90’), André Pinto, Coates, Jonathan Silva; Battaglia, Bruno Fernandes, Bruno César (João Palhinha, 64’); Gelson, Bas Dost (Doumbia, 82’) i Acuña.JUVENTUS:Buffon; De Sciglio (Douglas Costa, 65’), Barzagli, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Dybala (Bernardeschi, 83’), Khedira (Matuidi, 70’); Cuadrado, Higuaín i Mandzukic.GOLS:1-0 (20’) Bruno César. 1-1 (79’) Higuaín.ÀRBITRE:Clément Turpin (francés).T.G.:Als jugadors locals Dost, Acuña i Coates i als visitants Mandzukic i Cuadrado.

La Juventus va jugar ahir amb foc a Lisboa, i no es va cremar de miracle, ja que en el descans, i després d’una primera part per oblidar, els de Massimiliano Allegri perdien amb justícia per 1-0, el que els deixava amb l’aigua al coll. I és que en els primers 45 minuts l’Sporting de Portugal va passar per sobre dels italians, una superioritat que es va veure reflectida en el resultat gràcies a Bruno Cesar (20’), que va aprofitar un refús centrat de Buffon per marcar a plaer. Tot i el gol, la Juventus va ser incapaç de reaccionar, mentre que els portuguesos ho van continuar intentant, conscients que necessitaven la victòria per capgirar la classificació.

No va ser fins després de la represa quan la Juventus es va treure la son de les orelles, una cerca de l’empat que va augmentar a mida que van passar els minuts, fins que els biaconeri van aconseguir tancar dins de la seva àrea l’Sporting de Portugal. La primera gran ocasió va arribar en el minut 69, en una rematada amb el cap de Gonzalo Higuaín a boca de canó que va obligar Rui Patrício a lluir-se de valent. Deu minuts després, el davanter argentí ja no va fallar i va aprofitar una passada mil·limètrica a l’espai de Cuadrado per fer l’1-1 definitiu i salvar els mobles, ja que amb el punt sumat la Juventus continuar depenent de si mateixa per disputar els vuitens de final.