Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“No estem contents del tot, però sí satisfets”

Ernesto Valverde va fer una valoració positiva a pesar que l’equip blaugrana no va trobar ahir el gol. “És l’únic que ha faltat. Hem intentat arribar a porteria rival a través de la possessió, però ells han fet una gran tasca defensiva”, va assenyalar el tècnic blaugrana. En aquest sentit, va destacar que s’havien generat nombroses ocasions per obtenir la victòria i la classificació matemàtica per a l’eliminatòria dels vuitens. “No ha pogut ser i cal seguir. Ara queda una jornada menys i s’ha fet un pas endavant, tot i que no tant com volíem. No estem contents del tot, però sí satisfets.”

Valverde va apreciar que segons avançava el partit costava més trobar espais, un fet propiciat per l’estratègia defensiva de l’Olympiacòs i la pròpia empenta dels jugadors blaugrana de pressionar més amunt: “Ells se situaven tots molt enrere i costava trobar línies de passada. Entre tots ens trèiem espais, però hem generat ocasions per haver guanyat.”

Preguntat per l’elecció ahir de Sergi Roberto per ocupar la banda dreta de l’atac d’inici en lloc de Deulofeu, va explicar: “Tenint en compte el tipus de partit m’he decidit per Sergi Roberto i, segons com anés avançant el duel, també pensava que Deulofeu ens podia ajudar.”

Per acabar, va agrair l’afectuosa rebuda de part de l’afició de l’Olympiacòs: “Sempre toca la fibra. Els grecs són molts generosos i ho han estat amb mi des que hi vaig anar. Ha estat emocionant.” El tècnic blaugrana també va apreciar que ja s’esperava que el públic local impulsés molt el seu equip: “Avui ho he viscut en contra, però sé el que els motiva la Champions, perquè ho havia sentit moltes vegades.”

MANCA D’ENCERT

L’única cosa que ens ha faltat és el gol. L’hem buscat, però ells han fet una gran tasca defensiva

CLASSIFICACIÓ

Queda una jornada menys i hem fet un pas endavant, tot i que no tant com volíem

EXTREM DRET

Pel tipus de partit he optat per Sergi Roberto, i segons com anés pensava en Deulofeu

REBUDA AFECTUOSA

Sempre toca la fibra. Els grecs són molts generosos i ho han estat amb mi. Ha estat emocionant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)