Barça

Leo Messi rep el guardó per cinquena vegada

Memorial Aldo Rovira. El jurat, format per directors i caps d’esports de mitjans de comunicació catalans, va escollir el crac argentí com el millor blaugrana del curs passat

Leo Messi ja té a les seves mans el premi Memorial Aldo Rovira 2016/17 després de l’acte d’entrega que es va fer ahir al matí a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper. El guardó, que s’atorga de manera anual a partir de la deliberació d’un jurat format per directors i caps d’esports de mitjans de comunicació catalans, té l’objectiu de reconèixer el millor futbolista del Barça al final de cada temporada. El crac argentí també el va rebre en les edicions 2009/10, 2010/11, 20012/13, 2014/15, de manera que ja n’acumula cinc.

En la decisió d’enguany, es van valorar els grans registres que va signar Messi durant el curs passat i que van ser especialment brillants en l’apartat golejador. De fet, va marcar fins a 37 gols en la lliga i va assolir la Bota d’Or com a màxim realitzador dels campionats europeus. I si s’afegeixen totes les competicions oficials, la xifra s’eleva fins als 54 gols.

Tot i que l’elecció del jurat es va anunciar al juny, va ser ahir quan se li va entregar a Messi el guardó, en presència del vicepresident esportiu del Barça, Jordi Mestre, l’exdirectiu de club Josep Lluís Rovira i els seus tres nets: Claudia, Aldo i Lucas. També va assistir a l’acte Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol.

El premi Memorial Aldo Rovira es va instituir l’any 2010 en memòria del fill de Josep Lluís Rovira, que va morir en un accident de trànsit un any abans. Des de la seva creació, a banda de Messi, també han rebut el guardó Éric Abidal (2011/12), Javier Mascherano (2013/14) i Luis Suárez. (2015/16).

Convocat per l’Argentina

Ahir també es va conèixer que Messi, així com també Javier Maschernano, estan en la llista de convocats del seleccionador argentí, Jorge Sampaoli, per als amistosos programats per l’albiceleste –tots dos en territori rus– durant els propers quinze dies d’aturada de seleccions. Els rivals dels internacionals argentins seran el combinat amfitrió (11 de novembre a l’estadi Luzhniki de Moscou) i Nigèria (14 de novembre a Krasnodar).

HISTORIAL

El crac blaugrana afegeix el premi als de les edicions 2009/10, 2010/11, 20012/13 i 2014/15

Dona més de 70.000 euros a Metges Sense Fronteres

Leo Messi ha destinat a l’ONG Metges Sense Fronteres els 72.783 percebuts com a indemnització derivada del contenciós judicial que va emprendre arran d’un article que va publicar el diari La Razón i que signava Alfonso Ussía amb el títol ‘Sonatina’. La sentència, que es va conèixer el 7 de juny passat, va ser favorable al crac blaugrana en apreciar que l’article esmentat vulnerava el seu honor. El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit el recurs de cassació que havien demanat els acusats i ratifica la sentència i la indemnització fixada, que ja s’ha donat íntegrament a l’ONG, segons informa l’empresa que gestiona la imatge de Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)