Barça

Iniesta prova sensacions

Entrenament. El manxec, absent a San Mamés i al Pireu, va participar en l’entrenament d’ahir per valorar si està prou recuperat per jugar demà, tot i que sembla difícil

La presència d’Andrés Iniesta a la gespa del camp d’entrenament de la ciutat esportiva Joan Gamper va ser el més destacat de la sessió preparatòria d’ahir. Al manxec se’l va veure fent diversos exercicis per poder comprovar quines sensacions té a mesura que se sobreposa a la sobrecàrrega al recte anterior de la cama esquerra que l’ha obligat a ser baixa en els dos últims partits a domicili, contra l’Athletic i l’Olympiacòs. Sembla difícil que Iniesta sigui a temps d’arribar prou recuperat a la cita de demà al Camp Nou contra el Sevilla (20.45 h), però la seva presència en l’entrenament d’ahir deixa oberta una escletxa.

Serà avui quan es desvetllin els dubtes sobre el grau de recuperació d’Iniesta, primer amb l’anunci dels convocats del seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, per a la propera aturada de seleccions, i després amb la llista d’Ernesto Valverde, posterior a l’entrenament programat a partir de les sis de la tarda. Una sessió en què Iniesta podrà treure les últimes conclusions sobre el seu estat físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)