Barça

PABLO SARABIA

JUGADOR DEL SEVILLA

“Variar la nostra manera de jugar seria un error greu”

Tot i admetre les dificultats evidents que suposa visitar el Camp Nou, Pablo Sarabia considera que el Sevilla, que es troba en plena fase de creixement, té els arguments necessaris per poder donar un ensurt al Barça

Hem de sortir a buscar el Barça i a intentar tenir la possessió. Si ens aculem, el partit pot ser insofrible
Potser el Barça de Valverde no és tan brillant com en anys anteriors, però la sensació és que és un equip molt compacte

Pablo Sarabia (11 de maig de 1992, Madrid) ha estat un dels grans protagonistes de la millora fulgurant del Sevilla, que després d’encaixar dues golejades molt doloroses ha encadenat tres triomfs, i amb el migcampista, autor de dos gols en aquest període de millora, com a peça clau. Per tot plegat, el conjunt d’Eduardo Berizzo aterra al Camp Nou amb els ànims renovats, conscient que té la qualitat i els arguments necessaris per endur-se tres punts que definitivament farien oblidar les males vibracions d’un inici de curs massa irregular.

Amb quines sensacions arriba el Sevilla al partit del Camp Nou?
Som conscients que estem davant d’un partit de la màxima dificultat, ja que visitem el líder de la lliga, però el partit ens arriba en un bon moment. Hem recuperat les sensacions després d’uns dies molt durs, així que estem preparats per tornar a Sevilla amb un resultat positiu.
En només dues setmanes han passat de perdre dos partits per golejada [5-1 contra l’Spartak i 4-0 contra el València] a encadenar tres victòries.
Va ser un sotrac molt important, però per sort n’hem sortit molt ràpid. El futbol són dinàmiques, i ara que hem aconseguit iniciar una bona ratxa, l’objectiu és no baixar de l’onada per seguir creixent.
El canvi de rumb ha coincidit amb tres titularitats seves i dos gols.
En l’aspecte personal em trobo molt a gust, però el més important és que el meu rendiment ha anat acompanyat d’un bon joc de l’equip. Tant de bo pugui mantenir les bones sensacions.
Què ha de fer el Sevilla per assolir un bon resultat al Camp Nou?
El més important és que no variem la nostra manera de jugar. Seria un error greu. Hem de sortir a buscar-los i tenir la possessió de la pilota, ja que si ens aculem el partit pot ser insofrible. Estem convençuts que sent intensos ho podem aconseguir.
En aquest inici de curs heu patit a les àrees, tant en defensa com en atac. El primer aspecte l’heu solucionat, però encara esteu tenint massa problemes per marcar gols.
Hem incidit molt en alguns aspectes tàctics i hem millorat molt en defensa. Pel que fa a l’atac, és veritat que ens està costant molt definir, però tard o d’hora ho solucionarem. Jo, però, veig el got mig ple.
A què es refereix?
En aquest inici de temporada no hem estat gaire fins, i tot i així som cinquens en la lliga i segons en el grup de la Champions. És evident que l’equip té un gran marge de millora, així que si seguim creixent podem aspirar a assolir coses importants.
Quines diferències hi ha entre el Sevilla de Sampaoli i el de Berizzo?
Sampaoli incidia molt en la idea de sortir jugant, usar el porter com a home lliure i crear superioritats des del darrere. Berizzo, a banda de ser més proper amb el jugador, el que vol és fer que els partits siguin d’anada i tornada. Això t’obliga a estar sempre molt concentrat, ja que qualsevol errada pot ser fatal.
Què li està semblant el Barça de Valverde?
La sensació és que és un equip molt compacte. Potser no és tan brillant com en anys anteriors, però els resultats són els que són. Els veig un bloc molt sòlid, i això a la llarga dona fruits.
Messi complirà el seu partit 600 amb el Barça en plena forma. L’està sorprenent?
Sembla que no té sostre. Té una gran facilitat per veure espais que ningú veu i per fer gols inversemblants. Estem davant d’un jugador total, així que és impossible que res del que faci ja et pugui sorprendre.
Vostè es va formar al planter del Real Madrid. Això augmenta la seva motivació?
Per a mi jugar al Camp Nou serà especial, però més que per la rivalitat que hi pugui haver entre el Madrid i el Barça perquè ens enfrontem amb el líder i guanyar-lo ens donaria molta força.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)