Un doblet d’Alcácer dona la victòria al Barça (2-1)

Continua la ratxa. El davanter valencià s’ha reivindicat amb dos gols decisius per sumar un important triomf davant el Sevilla que allarga el moment dolç dels blaugrana

Forta reivindicació política a les graderies, molta pluja i bon futbol al Camp Nou. Un doblet de Paco Alcácer ha donat un complicat triomf al Barça (2-1) davant el Sevilla que el manté invicte a la lliga i amb una distància de quatre punts d’avantatge sobre el València. En el partit 600 de Messi amb el Barça, el gran protagonista ha estat Alcácer, que tornava a la titularitat deu partits després. Iniesta, que ahir va rebre l’alta mèdica, també ha estat titular i ha disputat 60 minuts a un gran nivell.

L’equip de Valverde ha començat l’encontre amb una alta intensitat i en els primers minuts ha gaudit de diverses ocasions de perill. Els blaugrana han assetjat la porteria de Soria durant la primera meitat, i han trobat el premi del gol en el minut 21 després d’un gran moviment a l’espai d’Alcácer que ha finalitzat a la perfecció una bona passada llunyana de Suárez per anotar el seu primer gol a la lliga.

A l’inici de la segona meitat, el guió del partit ha canviat per complet i el Sevilla ha dominat el matx fins que ha trobat el gol de l’empat amb una rematada de cap de Pizarro en el minut 59 després de la treta d’un córner servit per Banega. L’empat sevillista ha despertat els blaugrana i Piqué ha gaudit d’una clara ocasió de gol, però el seu xut ha copejat en el travesser.

Poc després, Alcácer ha posat la cirereta a la seva gran actuació i ha anotat el seu segon gol de la nit anticipant-se a Kjaer en una centrada lateral de Rakitic des de la dreta. El davanter valencià tornava a ficar per davant el Barça just abans de ser substituït per Deulofeu.

Els darrers minuts de l’enfrontament el joc s’ha obert i tots dos equips han gaudit de diverses ocasions tímides de gol però els tres punts finalment s’han quedat a Barcelona en una jornada reivindicativa per la llibertat dels presos polítics.