Barça

I Paco Alcácer, quasi a gol per partit

Reivindicat. El de Torrent només ha disputat sis partits aquesta temporada, tres com a titular, i no arriba ni als 300 minuts disputats entre totes les competicions, però ja suma tres dianes. El curs passat en va marcar un total de vuit

El partit contra el Sevilla va confirmar el mal moment de Luis Suárez, però va servir perquè Paco Alcácer, gairebé inèdit aquesta temporada, es reivindiqués de la millor manera, fent els dos gols del Barça, que van servir per sumar els tres punts. Fins dissabte, el de Torrent només havia jugat cinc partits i només dos d’aquests com a titular, en la primera jornada contra el Betis i en la copa a Múrcia, i va saber aprofitar l’oportunitat. Tot i els pocs minuts que acumula –285 entre lliga, copa i supercopa d’Espanya–, ja suma tres dianes, ja que també va marcar a la Nueva Condomina, on va obrir la llauna de cap a centrada de Deulofeu. La seva mitjana, doncs, és de gairebé un gol per partit, cada 95 minuts. Tan alta com la de Leo Messi, que entre totes les competicions ja ha fet setze gols.

El curs passat, vuit gols

Paco Alcácer no va convèncer en la seva primera temporada com a blaugrana, però els seus registres golejadors sí que van ser més que destacables, ja que va marcar un total de vuit gols: sis en la lliga, tots en la segona volta, i dos en la copa, un d’aquests en la final al Vicente Calderón contra l’Alavés. Tot plegat, sense ni arribar als 1.300 minuts disputats entre totes les competicions (1.295), repartits en 27 partits jugats, dels quals 11 com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)