Barça

Els focus centrats en Rakitic

Aturada seleccions. És l’únic jugador blaugrana que es juga l’accés al mundial de Rússia en la repesca. El combinat croat haurà de superar Grècia amb el factor camp en contra

Rakitic, que es juga accedir al mundial amb Croàcia, serà el gran protagonista d’aquesta aturada de seleccions una mica atípica per als blaugrana. Menor presència del que és habitual d’internacionals del Barça a causa de les lesions, molts amistosos exòtics i tan sols un partit oficial en la repesca a caixa o faixa. L’eliminatòria entre Croàcia i Grècia centrarà tots els focus, ja que Rakitic buscarà assegurar la seva presència en el mundial de Rússia. L’anada es disputarà a Zagreb dijous, a les 20.45 h, mentre que el bitllet es decidirà al Pireu tres dies després a la mateixa hora i en un estadi que serà un infern per als croats.

La resta de blaugrana viuran una aturada molt més plàcida en què el més important serà evitar les lesions per encarar els duels contra el Leganés i el València amb els majors efectius possibles. Suárez, que no ha estat convocat per l’Uruguai, es quedarà a casa per recuperar-se del quist al genoll dret amb un tractament preventiu per evitar una futura operació.

Amb les lesions de Sergi Roberto i André Gomes, Iniesta –que va disputar 60 minuts amb bones sensacions després de rebre l’alta mèdica– és una peça indispensable per a Valverde i serà un dels homes que caldrà cuidar en els duels d’Espanya contra Costa Rica i Rússia –amb un llarg viatge a Sant Petersburg– en què també hi haurà Piqué, Jordi Alba i Busquets. Qui probablement descansarà en el segon amistós de l’Argentina contra Nigèria a Krasnodar serà Messi, ja que Sampaoli no vol carregar de minuts la seva millor arma per guanyar el pròxim mundial. A més, també hi haurà un duel directe entre blaugrana. La França d’Umtiti i Digne s’enfrontarà amb l’Alemanya de Ter Stegen a Colònia, amb l’únic al·licient del prestigi en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)