Barça

Suport a dedicar un carrer a Kubala

Reunió de la directiva. La junta del FC Barcelona ahir va acordar fer costat a la iniciativa endegada pel consolat d’Hongria de traslladar una petició a l’Ajuntament per posar el nom del mite blaugrana a un carrer de la ciutat

La junta directiva del FC Barcelona va decidir ahir donar suport a la iniciativa endegada pel consolat d’Hongria a Barcelona de traslladar una petició a l’Ajuntament per donar el nom del mite blaugrana a un carrer de la ciutat. Aquesta proposta s’afegeix a la que en el seu moment ja va dur a terme l’Agrupació Barça Jugadors, i que també va comptar amb el suport de l’entitat blaugrana. Un altre dels punts que es van tractar en la reunió va fer referència al projecte d’estructura de marca. Els directius van ser informats de l’estratègia de la marca i de la implementació de la seva primera fase durant aquesta temporada. També els van presentar els primers resultats de l’estudi de coneixement i percepció global de la marca Barça arreu del món, amb més de 12.000 persones enquestades en els deu mercats estratègics.

Per acabar, la junta directiva va aprovar la compra d’un equipament de llum destinat al manteniment de la gespa del Camp Nou. Es tracta d’un sistema intel·ligent d’última generació que avalua i controla constantment la gespa de l’estadi. Aquesta nova tecnologia permet el manteniment precís i homogeni de tot el rectangle de joc gràcies al seu diagnòstic precís sobre les condicions de llum, temperatura i humitat de totes les zones del terreny de joc de l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)