Barça

“Puc fer més gols, però de vegades la pilota no vol entrar”

Luis Suárez. Es mostra autocrític per la seva poca efectivitat en aquest inici de temporada, però adverteix que no pensa “abaixar els braços”

Cinc partits consecutius sense marcar, o el que és el mateix, 450 minuts, la seva pitjor sequera des que va arribar al FC Barcelona. Luis Suárez conviu amb aquest infortuni des de fa setmanes i intenta fer tot el possible per posar-hi fi. Sap que no se li ha oblidat fer gols, perquè sempre n’ha fet i ho porta a la sang, però l’estadística és la que és. Tres gols són massa pocs. I ell n’és conscient. “Soc el primer a fer autocrítica i soc el primer a saber que puc fer més gols, però de vegades la pilota no vol entrar”, va assegurar en una entrevista als mitjans del club.

Ara bé, la seva entrega al camp segueix sent irreprotxable. “Segueixo amb la mentalitat de voler ajudar l’equip. No puc abaixar els braços.” Per aquest motiu, en aquesta aturada ell, els metges del Barça i els de la selecció de l’Uruguai van decidir que el millor per al seu genoll –té un quist que li provoca molèsties– era que es quedés a Barcelona per recuperar-se per complet i tornar amb més força. “Vam acordar que el millor era un descans.” L’equip, per sort, no està trobant a faltar els seus gols i manté una dinàmica de resultats espectaculars, tant en la lliga, en què és líder destacat, com en la Champions. “Aquest any estem sabent capgirar els partits en què el rival s’avança. Les bones ratxes ens donen fortaleses com a grup i també confiança a un mateix”, va explicar.

El bon moment de l’equip també s’explica per un inici de temporada espectacular de Leo Messi, el seu gran amic. Luis Suárez es desfà en elogis cap al seu company per tot el que li aporta personalment i professionalment. “És un plus tenir el millor jugador del món. Per mi és un privilegi jugar amb ell i conviure-hi pel que suposa com a persona i jugador. És admirable pel que fa, és capaç de fer qualsevol cosa.” Suárez, que té “moltes ganes” de participar en el mundial del 2018, també ha congeniat meravellosament bé amb Ernesto Valverde, un tècnic que, pel que expressa l’uruguaià, s’ha guanyat el grup sencer. “Valverde confia en tots pel que aportem a l’equip, i això és molt important. Tenim una gran relació amb el cos tècnic, entenen molt el jugador i ens transmeten tranquil·litat”, va assenyalar.

Finalment, va comentar que espera que en breu pugui reaparèixer Dembélé. “És un jugador jove amb molta qualitat i virtuts. Tots tenim ganes que torni perquè el necessitem. És complicat arribar i lesionar-se com li va passar, però el més important és el seu ànim i les ganes de tornar.”

LES FRASES

Valverde confia en tots. Tenim una gran relació amb el cos tècnic, entenen molt el jugador i ens transmeten tranquil·litat
És un plus tenir el millor jugador del món. Per mi és un privilegi jugar amb ell i conviure-hi pel que suposa com a persona i jugador

Dembélé segueix recuperant-se

El FC Barcelona va voler fer públiques ahir unes imatges de Dembélé en què se’l veu recuperant-se a la ciutat esportiva juntament amb Juanjo Brau, fisioterapeuta del primer equip. L’extrem francès, que no està descartat per al clàssic segons el metge que el va operar, es va lesionar el 16 de setembre al camp del Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)