Barça

La temporada que ve hi haurà VAR

Les millores tecnològiques per ajudar els àrbitres, com el videoarbitratge (VAR), arribaran a LaLiga a partir de la temporada vinent, segons va assegurar ahir Javier Tebas. “M’hauria agradat tenir-lo abans, però finalment serà el curs que ve”, va assenyalar el president de LaLiga. El videoarbitratge té defensors, però també molts detractors. Els primers, entre els quals el Barça com a club, creuen que amb aquest sistema s’ajuda a fer justícia, mentre que els segons consideren que es perd emoció, es desnaturalitza l’esport, s’interromp massa el joc i que no és sempre efectiu. La implementació del VAR també requerirà que les infraestructres dels estadis s’hi adaptin.

Javier Tebas també va insistir a denunciar el Manchester City i el PSG, als quals acusa de fer trampes pel fair play financer. “Hem denunciat el PSG i el City a la UEFA. No és un problema de Neymar. Això ve d’abans. Ells reben uns 40 milions per turisme a Qatar. Per no donar pèrdues inflen les dades de patrocini. Els dos clubs del món que més han gastat en els últims anys són aquests dos. Estic segur que el City i el PSG estan fent trampes”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)