Barça

Retorn sense temps per descansar

Poc marge. Valverde va reunir ahir, per primer cop després de l’aturada, tots els jugadors disponibles per començar a preparar el duel de demà a Butarque. Carles Aleñá i José Arnáiz van ser els dos reforços del filial en la sessió

En l’entrenament d’ahir al matí, Valverde ja va poder disposar de tots els internacionals després de la tornada del gruix de futbolistes que van viatjar amb les seves seleccions durant l’aturada. L’entrenador blaugrana va dirigir així la primera sessió preparatòria amb tots els jugadors disponibles pensant exclusivament en el duel de demà a Butarque contra el Leganés. Abans de l’inici de la sessió, Nélson Semedo va rebre la felicitació dels companys amb motiu del seu aniversari. El portuguès va complir 24 anys.

La lesió de Mascherano ha marcat la tornada a la feina en els darrers dies. L’argentí s’uneix a les importants absències de Sergi Roberto i André Gomes en un tram de temporada decisiu per al Barça. Per completar l’entrenament, Valverde va comptar amb la presència de dos jugadors ofensius del filial, Aleñá i Arnáiz. En canvi, tot i les dificultats a l’eix de la defensa, cap central del Barça B es va entrenar a les ordres del tècnic del primer equip i tot fa pensar que, de moment, no preveu servir-se del filial.

Avui, l’equip es tornarà a entrenar a la ciutat esportiva Joan Gamper (17 h) abans de marxar cap a Madrid, on demà disputarà un enfrontament clau per mantenir la distància amb els màxims perseguidors abans de visitar Mestalla la jornada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)