Barça

“El partit més important que es juga demà a Madrid és el nostre”

Ernesto Valverde

Aquestes són les respostes més destacades d’Ernesto Valverde, entrenador del Barça, en la roda de premsa prèvia al partit del Leganés.

LEGANÉS: “Juga amb molt d’entusiasme. És un equip semblant al Girona: Solidari, creu en el que fa i no dona el braç a tòrcer.”

CICLE EXIGENT: “Aquesta és una setmana important pels rivals que tenim i pel que ens juguem. Estem en cicle de partits abans de Nadal en que ens juguem moltes coses en les tres competicions.”

RUMORS DE FITXATGES: “Quinze dies sense futbol donen per a molt. Jo estic centrat en la lliga i no en retransmetre per TV o ràdio possibles interessos.”

CENTRALS: “Ja veurem quins centrals participaran demà. Confíem en Umtiti, en Piqué i en Vermaelen. I també tenim el filial.”

DERBI MADRILENY: “Serà un partit important, però el partit més important que és juga demà a Madrid és el nostre.”

PRONÒSTIC PER AL DERBI?: “La clau la tenim nosaltres. Si guanyem, la resta ens dona igual. Cal centrar-se en nosaltres.”

IMPLANTACIÓ DEL VAR: “Entenc que ha d’ajudar a que tot sigui més just, però segur que no acabarà amb totes les polèmiques que envolten el joc.”

OPCIONS DE REFORÇAR-SE AL GENER: “El club està obert a tot tipus de possibilitat. Valorem molt el que tenim, però no tanquem la porta perquè sí.”

RESERVAR JUGADORS PER AL VALÈNCIA?: “Quan comences a pensar que el partit següent és més important comences a perdre el que tens primer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)