Barça

Alcácer es guanya un lloc a l’onze

Confiança. Valverde va tornar a escollir el davanter valencià com a titular en la banda dreta després del seu doblet contra el Sevilla. A Butarque no va marcar però va rendir a gran nivell

Valverde va tornar a apostar per Paco Alcácer com a home d’atac a la banda dreta després del seu doblet contra el Sevilla que va suposar un triomf clau al Camp Nou. El valencià es reafirma així com una de les alternatives preferides del tècnic per acompanyar Messi i Suárez en la zona ofensiva mentre Dembélé continuï de baixa per lesió.

Ahir a Butarque, el davanter de Torrent va tornar a rendir a un bon nivell per segon partit consecutiu. Alcácer no va poder allargar la ratxa golejadora però sí que va ser protagonista en els dos primers gols del Barça. Dos xuts seus rebutjats per Cuéllar van acabar a les botes de Suárez que l’uruguaià no va desaprofitar per retrobar-se amb el gol. Després d’un gran treball sobre la gespa de Butarque, el de Torrent va ser substituït per Denis Suárez en el minut 82 amb la sensació d’haver-se guanyat la titularitat amb dues grans actuacions. El primer repte serà segellar a Torí la classificació a vuitens de la lliga de campions, i el següent, vèncer el València per augmentar la distància respecte al segon classificat. A Mestalla, Alcácer viurà un partit especial contra el seu exequip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)