Barça

S’allunyen del lideratge

Juventus. El pròxim rival en la lliga de campions, amb moltes rotacions, va caure derrotat contra la Sampdoria (3-2), i el Nàpols augmenta a quatre punts la distància amb els d’Allegri

La Juve es va veure superada en la seva visita a la Sampdoria (3-2) abans de rebre el Barça en la lliga de campions dimecres. Els d’Allegri no acaben d’arrencar aquesta temporada en la Serie A, i amb la derrota s’allunyen fins a quatre punts del líder, el Nàpols de Sarri, que va vèncer dissabte el Milan.

Les rotacions a l’onze –Dybala, Höwedes, Alex Sandro i Matuidi van ser suplents– i la feblesa defensiva van condemnar la Juve, especialment en una segona meitat en què van arribar tots els gols del partit. La Sampdoria es va avançar amb un contundent 3-0 que els torinesos només van poder maquillar en el temps afegit amb les dianes d’Higuaín, de penal, i de Dybala, que va entrar al terreny de joc en el minut 62. Dimecres a Torí es viurà un duel de dinàmiques oposades, en què la Juve necessitarà sumar els tres punts per no complicar-se la classificació. El Barça tan sols necessitarà un punt per accedir als vuitens de final, però l’objectiu serà assegurar la primera plaça i arribar amb els deures fets a l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)