Barça

“L’èxit depèn de moltes coses i de la gent que tens”

Després d’haver presentat la setmana passada la dimissió com a entrenador del Saint-Étienne, Òscar Garcia va rebre el premi de millor entrenador català de la temporada passada, en una votació en què es va imposar a Pep Guardiola i a Gerard López, que va ser precisament, juntament amb Sergio González –tots dos seleccionadors catalans–, qui l’hi va entregar. Un guardó obtingut per la seva gran temporada anterior, amb el Red Bull Salzburg, en què va tornar a guanyar la lliga i la copa. Precisament amb “el cos tècnic, els jugadors”, i també amb el club austríac, ja que “l’èxit depèn de moltes variables”, va voler compartir aquest premi el tècnic sabadellenc. També el va voler dedicar a les seves tres filles: “Ara fa només tres dies que estic a casa i aquest reconeixement també és per elles, perquè allà on he anat a entrenar hi he anat sol i elles s’han quedat aquí a estudiar i hem estat molt temps sense gaudir els uns dels altres.”

Pel que fa al seu comiat del Saint-Étienne, Òscar es va limitar a explicar que “són coses que passen”, i ja pel que fa al seu futur, va afirmar que “quan toqui tornar a entrenar, doncs encantat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)