Barça

“Els dies que no estàs brillant has d’intentar ser sòlid i efectiu”

Valverde en 10 frases

(El partit): “Esperem la millor Juve. És un rival que al seu estadi és molt fort. Amb molta qualitat al davant i que genera moltes ocasions de gol”.

(El joc): “Quan jugues bé és quan tens més possibilitats de guanyar i és el que intentem. Volem dominar el joc, com ells. Hi haurà un xoc d’estils com va ser en el partit d’anada”.

(Renovació Messi): “No sé quina importància li haig de donar a la foto de Messi. Està aquí amb nosaltres. Pensem més del compte i realment no passa res”.

(Fortaleses rivals): “Tenen jugadors importants. Si Dybala no entra en joc però si ho fa Pjanic i connecta amb Higuaín o no tapem bé les pujades de Cuadrado. Són un bloc”.

(Fitxatges). “A la possibilitat del mercat d’hivern, sempre estem oberts a millorar. Pel Barça i altres clubs és una obligació estar atents”.

(Crisi futbol italià): “La no entrada de Itàlia en el mundial crida l’atenció després de tant temps. No sé que li pot passar al futbol italià. Segur que hi ha coses que es fan bé i altres coses que potser si que cal canviar. Respectem també el Nàpols, la Roma, que està per davant de l’Atlético en el seu grup”.

(Els centrals): “Intento no preocupar-me abans d’hora. Si que és veritat que diumenge Piqué no pot jugar però per demà tenim tres centrals i estem coberts”.

(Vermaelen): “Acaba de jugar dos partits amb la seva selecció i per tant estar preparat per jugar”.

(Precedent contra la Juventus): “Estic avorrit de veure el partit de l’any passat (3-0)”.

(Sobre el joc del Barça): “Volem dominar a través del joc i sabem que els rivals ens volen tancar els espais i sortir a la contra. I sabem que quan no tenim la pilota ens hem de defensar i això és fa a través de la voluntat i l’ordre. Això li passa a molts equips. Els dies que no estàs brillant has d’intentar ser sòlid al darrere i efectius al davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)