Barça

“Ter Stegen està en un moment espectacular, per això juga”

Jasper Cillessen. L’holandès va reconèixer que havia estat “especial” jugar contra l’Sporting de Portugal, en un partit en què es va lluir amb una gran aturada a Bas Dost, i també va elogiar el gran moment en què es troba el porter alemany

L’excel·lent temporada que està protagonitzant Marc-André ter Stegen està fent que, com ja va passar el curs passat, el protagonisme de Jasper Cillessen es vegi gairebé limitat només a la copa i a algun partit testimonial. Fa un any, ja va disputar, de fet, l’últim partit de la fase de grups de la Champions, en què el Barça ja no es jugava res contra el Borussia Mönchengladbach, i dimarts, en un escenari molt similar, ja que el conjunt de Valverde ja tenia segellada la classificació per als vuitens de final i la primera plaça del grup, també va tenir la seva oportunitat contra l’Sporting de Portugal. I l’holandès no només va complir, com gairebé sempre que li ha tocat defensar la porteria blaugrana, sinó que, a més, va brillar amb una espectacular aturada a boca de canó al seu compatriota Bas Dost, que no va dubtar a felicitar-lo immediatament. D’aquesta manera, Cillessen va deixar la porteria a zero, fita que també havia aconseguit en els dos partits que havia disputat abans aquesta temporada, en la copa contra el Múrcia, tant en l’anada a la Nueva Condomina (0-3) com en la tornada al Camp Nou (5-0).

“Després de tant de temps, jugar i fer aquesta aturada és molt especial i clar que em dona moral, però jo m’entreno molt dur sempre. Sé quina és la meva situació”, reconeixia el segon porter blaugrana un cop acabat el duel a la zona mixta, on preguntat pel nivell de Ter Stegen, no va dubtar a lloar l’alemany: “Està en un moment espectacular. Per això, juga.”

Tretzè partit de blaugrana

Des que va fitxar pel Barça l’estiu del 2016 procedent de l’Ajax i a canvi de 13 milions d’euros (més 2 en variables), Jasper Cillessen ha disputat un total de tretze partits oficials com a blaugrana. La temporada passada en va disputar deu. Un en la lliga, contra l’Alavés, un en la Champions i vuit en la copa, en què es va perdre un partit, l’anada dels vuitens de final, a San Mamés, ja que va tornar lesionat de les vacances de Nadal. Precisament, el primer partit del 2018, en la copa contra el Celta, tornarà a ser el moment de Cillessen.

TRES PARTITS A ZERO

Cillessen també va jugar els dos partits de copa contra el Múrcia i no va rebre cap gol

BON FITXATGE

L’holandès, que va fitxar el 2016 per 13 milions d’euros, té clar el seu rol i sempre compleix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)