Barça

Sergi Roberto, premiat

Premi Barça Jugadors. El futbolista de Reus, que està negociant una renovació, va rebre ahir el guardó per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se a les necessitats de l’equip

Sergi Roberto va rebre ahir el premi de l’Agrupació Barça Jugadors de la temporada passada, un reconeixement que el de Reus va agrair i que va dedicar a tots els seus companys. “Aquest premi és de tot l’equip. Representem altres valors a més de jugar. També és part dels entrenadors que he tingut en el futbol de base. Són part de com soc jo. M’han ensenyat valors, a respectar els rivals, els àrbitres. Espero continuar aquí molts anys”, va explicar el polivalent migcampista blaugrana, que va rebre el premi per, segons el jurat, per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se a les necessitats de l’equip.

A l’acte d’entrega del premi, que es va fer a l’Auditori 1899, hi eren presents, entre d’altres, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’agrupació de veterans del club, Ramon Alfonseda. Bartomeu, en el seu discurs, va enviar una petició al jugador, que està negociant la seva renovació. “Has de continuar aquí molts anys, t’has de retirar aquí, ens faria molta il·lusió”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)