Barça

Més males notícies per a Deulofeu

Baixa d’entre 7 i 10 dies. El de Riudarenes, que encadena tres partits sense jugar i dues jornades sense anar convocat, es va fer una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre en l’entrenament d’ahir

Tret d’una ràpida recuperació, Gerard Deulofeu no tornarà a jugar en el que queda d’any. I és que, en l’entrenament d’ahir al matí a la ciutat esportiva, el de Riudarenes es va fer una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre i haurà d’estar aproximadament de baixa entre 7 i 10 dies, segons va informar el club blaugrana ja ben avançada la tarda. El jove extrem, doncs, es perdrà segur el duel de demà contra el Deportivo i probablement també el clàssic de la setmana que ve al Bernabéu, que és d’aquí a exactament set dies. De totes maneres, Deulofeu ja no estava entrant darrerament en els plans de Valverde. L’últim partit que va disputar, el 29 de novembre passat, va ser la tornada de setzens de final de copa, contra el Múrcia (va jugar els 90 minuts) i no ha tornat a tenir protagonisme en cap dels tres partits següents. Contra el Celta i el Vila-real, de fet, va quedar fora de la convocatòria i, entremig, en la Champions contra l’Sporting de Portugal i encara que els blaugrana ja no s’hi jugaven res, va acabar veient tot el partit des de la banqueta. Molt mala manera, en definitiva, d’acabar aquest 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)