Barça

Continuen amb pas ferm

El rival de Champions. El Chelsea va guanyar el Southampton gràcies a un gran gol de falta directa de Marcos Alonso, que els permet refermar-se en el tercer lloc i allunyar-se del cinquè

CHELSEA 1 southampton 0

CHELSEA:Courtois, Moses (Zappacosta, 82’), Azpilicueta, Christensen, Cahill, Marcos Alonso, Kanté, Bakayoko, Willian, Pedro (Cesc Fàbregas, 68’) i Hazard (Morata, 73’).SOUTHAMPTON:Forster, Cedric (Lemina, 17’), Stephens, Yoshida, Hoedt, Bertrand, Oriol Romeu, Hojbjberg (Boufal, 72’), Ward-Prowse, Redmond i Gabbiadini (Austin, 61’).GOLS:1-0 (45+2’) Marcos Alonso.ÀRBITRE:Roger East.Targetes Grogues:al local Marcos Alonso; i als visitants Yoshida, Redmond iStephens.Targetes Vermelles:cap.

El Chelsea va aconseguir un nou triomf en la Premier gràcies a un solitari gol de Marcos Alonso en un gran llançament de falta directa en el temps afegit de la primera meitat. El lateral esquerrà va donar la victòria als homes de Conte contra el Southampton en un duel disputat i amb ocasions per als dos conjunts però en què els londinencs van merèixer la victòria.

Els tres punts aconseguits ahir a Stamford Bridge permeten al Chelsea empatar en la segona posició amb el Manchester United –que juga avui a l’estadi del West Bromwich– i refermar-se en llocs de lliga de campions en aprofitar l’empat del Burnley i la derrota del Tottenham a mans del Manchester City de Guardiola, que segueix amb velocitat de creuer i és cada cop més prop d’aconseguir el títol. Amb la lliga molt complicada per als de Conte, la Champions serà el gran objectiu. El pròxim compromís del Chelsea serà dimecres amb la disputa dels quarts de final de la Carabao Cup contra el Bournemouth a Stamford Bridge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)