Barça

eleccions 21-D

ell vot exterior

Xavi ja ha votat, i de groc

21-D. L’excapità del Barça va exercir el seu dret a vot de cara a les properes eleccions des de Qatar i va tenir un gest amb els presos polítics

L’excapità del FC Barcelona Xavi Hernández és un dels milers de catalans que ja ha exercit el seu dret a vot des de l’estranger a les eleccions al Parlament de Catalunya. L’exblaugrana, ara a Qatar, on defensa els colors de l’Al-Sadd des del 2015, es va dirigir a l’ambaixada espanyola de Doha per dipositar el seu sobre en una urna transparent. Xavi ha votat a Qatar, malgrat que el dia de les eleccions, el 21 de desembre, serà a Catalunya, ja que és resident de l’emirat.

L’exblaugrana, en un gest carregat de simbolisme i de clar suport als presos polítics, va votar vestint un polo de color groc, el color que tant molesta la junta electoral. Xavi Hernández ha defensat en reiterades ocasions el dret a decidir i a la llibertat d’expressió i també se l’ha pogut veure al carrer participant en els actes de diverses diades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)