Barça

Jordi Alba i Deulofeu ja treballen amb el grup

Entrenament. El lateral esquerrà es va perdre la sessió de dimecres per precaució i el de Riudarenes va reaparèixer després d’una setmana lesionat

Valverde va recuperar en l’entrenament d’ahir dos homes importants, Jordi Alba i Deulofeu –encara no ha rebut l’alta mèdica–, per al clàssic de demà al Bernabéu. El lateral esquerrà no va participar juntament amb el grup en la sessió preparatòria de dimecres, ja que va fer treball específic en solitari per precaució, però res li impedirà ser titular al Bernabéu.

Un cas diferent és el de Deulofeu. L’extrem de Riudarenes va caure lesionat d’una distensió al lligament intern del genoll esquerre el 15 de desembre passat, i el temps de baixa estimat era d’entre set i deu dies. Els pronòstics s’han complert, i Deulofeu va completar ahir la sessió amb el grup, tot i que TV3 va informar que ho va fer infiltrat i que la seva participació en el clàssic continua sent una incògnita. Les seves sensacions en l’entrenament matinal d’avui marcaran la seva disponibilitat. La baixa d’Alcácer per lesió és un altre contratemps per a Valverde –que apostarà per el 4-4-2 amb Paulinho–, i la tornada del de Riudarenes suposaria una bona notícia per al fons d’armari del Barça, ja que Dembélé no rebrà l’alta mèdica fins al gener.

Amb tantes baixes a la davantera, Valverde va requerir la presència de Carles Aleñá en l’entrenament del primer equip per preparar el clàssic. El de Mataró podria entrar en la convocatòria per viatjar a Madrid si finalment Gerard Deulofeu no rep l’alta mèdica.

Iniesta compleix quinze anys en la lliga

Ahir es van complir quinze anys del debut d’Iniesta en la lliga amb el primer equip del Barça. Va ser a Son Moix, contra el Mallorca (0-4), i a les ordres del qüestionat Louis van Gaal. Els blaugrana acumulaven tres derrotes consecutives i l’holandès se la va jugar amb Iniesta com a titular. La decisió va ser un encert i el Barça va superar clarament els mallorquins amb una bona actuació del manxec que va ser substituït en el minut 60 per Gerard. El debut oficial d’Iniesta amb el Barça es va produir el 29 d’octubre contra el Bruges en la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)