Barça

“És una derrota que fa mal”

Zinédine Zidane. Va admetre que l’equip blanc estava afectat per la derrota i va defensar l’elecció de Kovacic en lloc d’Isco en l’onze: “Sé que em criticaran, però jo soc qui decideixo”

Zinédine Zidane no amagava la decepció que va suposar el 0-3 encaixat ahir al Santiago Bernabéu. “És una derrota que fa mal, amb un final molt dur per a nosaltres, però així és el futbol”, va dir amb resignació el tècnic blanc en la roda de premsa posterior al duel. De fet, va admetre que l’equip estava “afectat”, però va encoratjar els seus homes a aprofitar el descans de Nadal per girar full a la desfeta d’ahir. “Seguirem endavant. Ara toca descansar i estar amb la família. Tornarem més forts, n’estic convençut.”

Quan se li va preguntar per què s’ha passat de mostrar-se molt superior al Barça en la supercopa a estar a 14 punts dels blaugrana en la lliga, va respondre que “el futbol canvia”. “Quan guanyes partits és molt bonic i quan perds és fotut. Jo estic amb els meus jugadors; el que han fet fins ara ha estat fenomenal, tot i que avui [ahir per al lector] estem fastiguejats.”

Zidane ja avançava que des de la premsa se’l criticaria per haver apostat per posar Kovacic en l’onze inicial en detriment d’Isco: “Sé que em criticaran, però per mi no canviarà res. És la meva decisió i l’assumeixo amb totes les meves forces.” “Com a entrenador la meva decisió era la de posar Mateo al camp i Isco a la banqueta. Després no he pogut comptar amb Isco”, va afegir en al·lusió al canvi de plans provocat per l’expulsió de Carvajal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)