Barça

Ter Stegen, un mur per a Cristiano i companyia

Partidàs. El porter alemany, que tanca l’any com a Zamora provisional de la lliga (set gols en contra), va ser un dels noms propis del clàssic, amb tres intervencions de moltíssim mèrit

Bicicleta de Cristiano Ronaldo per marxar de Sergi Roberto, xut creuat del portuguès i peu providencial de Marc-André Ter Stegen per enviar la pilota a córner (32’). Purs reflexos. Rematada de Gareth Bale des de la frontal de l’àrea petita i aturada excel·lent de Ter Stegen a baix (77’). Bona col·locació i magnífica reacció. Xut de Sergio Ramos a boca de canó i Ter Stegen rebutja amb l’espatlla, tapant bé el primer pal (82’). Impertèrrit, aguantant dempeus la canonada. Una roca.

Tres accions que defineixen l’enorme actuació del porter alemany ahir al Santiago Bernabéu. Senzillament estel·lar. Fa vuit mesos, en el clàssic de lliga de la temporada passada, Ter Stegen ja va ser un dels noms destacats. Aquell dia el Madrid li va xutar catorze vegades entre els tres pals i ho va aturar quasi tot. Ahir el Madrid va xutar menys (cinc xuts entre els tres pals, tres a fora i un al pal), i sempre va topar amb Marc-André. Partidàs.

El d’ahir va ser el primer clàssic en el qual Ter Stegen aconsegueix marxar de Chamartín amb la porteria a zero. Amb el 0-3 d’ahir, a més, el Barça suma ja quatre partits consecutius sense encaixar cap gol, sumant els dos partits del Camp Nou contra el Dépor i l’Sporting de Portugal (amb Cillessen), i la visita a Vila-real.

Bé també va estar el seu homòleg a l’altra porteria. Bones intervencions de Keylor a xuts de Paulinho (38’) i Semedo (80’), primer per desviar amb els dits una magnífica rematada del brasiler en el primer temps i després sortint a tapar espais en la rematada del lateral portuguès ja al final.

PORTERIA A ZERO

A Ter Stegen li han fet un gol menys que a Oblak. Ahir, primer cop que no encaixa a Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)