Barça

Expectació pel dia 5

Entrenament de portes obertes. Es farà la vigília del dia de Reis a les onze del matí al Mini i el ritme de recollida d’invitacions i venda d’entrades està sent molt alt

Bon ritme en la venda i recollida d’entrades per a l’entrenament obert que farà el primer equip del Barça el 5 de gener al Mini. Les entrades, que són gratis per als socis i amb un valor de cinc euros per als aficionats en general, es poden adquirir des del dia 20. El socis poden adquirir un màxim de tres entrades per carnet, amb un màxim de dos carnets, a les taquilles principals del Camp Nou o a través del lloc web del club. Els aficionats en general poden comprar un màxim de sis entrades. L’entrenament començarà a les 11 del matí i el Mini obrirà les seves portes una hora i mitja abans.

Després de l’entrenament, la plantilla del primer equip i una representació del club farà la tradicional visita als hospitals del país. Aquesta vegada la visita dels jugadors del Barça serà a: hospital Sant Joan de Déu, hospital Vall d’Hebron, hospital de Sant Pau, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Hospital de Barcelona, Hospital de Nens de Barcelona, Cottolengo Padre Alegre i Casa Ronald McDonald.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)