Barça

Hi ha fam de Barça

Il·lusió. Ahir es van exhaurir les entrades per a l’entrenament de portes obertes que farà el primer equip al Miniestadi el 5 de gener. Les portes s’obriran a les 9.30 h del matí

La tradicional jornada de portes obertes que fa el FC Barcelona per aquestes dates tornarà a ser un èxit. Hi ha fam de Barça, i més encara després del bon moment que viu l’equip, que ha arribat a l’aturada nadalenca després de guanyar el clàssic per 0 a 3 al Bernabéu i com a líder consolidat de la lliga. Això fa que la gent blaugrana vulgui donar més suport que mai als seus ídols. Ahir el club va informar que ja s’han exhaurit les entrades per a l’entrenament de portes obertes que farà el primer equip al Miniestadi el 5 de gener a les 11 h. Els socis i aficionats que tinguin entrada podran accedir al recinte a partir de les 9.30 h. Després de l’entrenament, la plantilla del primer equip i una representació del club faran la tradicional visita als hospitals del país. Aquesta vegada la visita serà a l’hospital Sant Joan de Déu, l’hospital Vall d’Hebron, l’hospital de Sant Pau, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), l’hospital de Barcelona, l’hospital de Nens de Barcelona, el Cottolengo Padre Alegre i la Casa Ronald McDonald.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)