Barça

Els mundials centren la conversa entre Piqué i Ney

Entrevista. El defensa del Barça s’estrena al web ‘The Players’ Tribune’ entrevistant Neymar, amb qui rememora la lesió que va viure el brasiler en el mundial del 2014 contra Colòmbia

Gerard Piqué es va estrenar com a entrevistador del lloc web The Players’ Tribune mantenint una conversa amb el seu excompany en el Barça Neymar. La xerrada entre tots dos, però, no estava relacionada amb el seu pas pel club blaugrana –només fa una referència a la famosa fotografia del se queda– i sí que parlen força dels mundials de futbol, en passat i en futur. Neymar li confessa que va viure amb angoixa el moment de la lesió que va fer-se en el mundial del 2014, quan una trompada del colombià Zúñiga li va fer mal a l’esquena i el va deixar fora de joc en els quarts de final. “Quan vam xocar vaig sentir una reacció darrere la cama… Vaig intentar aixecar-la però em feia molt mal, i recordo que era a terra i Marcelo va dir: «Que entrin, que entrin els doctors!» I jo vaig dir: «No, no, jo vull jugar», perquè jo volia marcar”, explica.

“Estava com boig. No aconseguia moure les cames i el doctor em va treure i vaig començar a… a plorar perquè em feia molt mal i no sentia res…”, rememora. A l’hospital, però, el van tranquil·litzar. “Després podràs caminar, perquè dos centímetres més al costat i…”

Durant l’entrevista, Piqué li pregunta quin és el seu primer record d’un mundial i el brasiler li explica que el de l’any 1994. “Crec que el meu primer record és per la tele, veure a la tele Romário fent els gols. I el segon és del 2002, vaig veure tota la copa i la recordo tota, amb Ronaldo.” Pel català, el seu primer record també és en el mateix mundial, però és la imatge de la samarreta blanca de la selecció espanyola tacada de sang pel cop de colze de Tassotti a qui va ser el seu entrenador, Luis Enrique.

Neymar assenyala en la conversa que té moltes ganes de participar en el mundial d’aquest estiu a Rússia i que espera guanyar-lo. Piqué li respon que ell també el vol i el brasiler, de broma, li recorda que ja n’ha guanyat un. Per Neymar, el Brasil és dels favorits, juntament amb Espanya, l’Argentina, França i Alemanya. Piqué, per contra, assegura que veu el Brasil “un graó, una miqueta, per sobre dels altres”. També li fa fer una juguesca. El català li pregunta si firmaria arribar a la final contra Espanya i que perdés en la tanda de penals després d’un empat a tres gols tots firmats pel brasiler. Neymar, somrient, no ho signa. “No, no… Vull guanyar!”

NEYMAR

Veu favorits els equips del Brasil, l’Argentina, Espanya, França i Alemanya

Piqué, de vacances a Nova York

Gerard Piqué està passant les vacances de Nadal a Nova York juntament amb Shakira i els seus dos fills. El central català va aprofitar per anar a veure el partit entre els Knicks i els Philadelphia 76ers, on el van captar les càmeres del Madison Square Garden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)