Barça

El Barça, campió a Arona

Futbol base. L’infantil B blaugrana, dirigit per David Sánchez, va acabar campió del prestigiós torneig internacional que organitza l’LFP. És el setè títol del club català

L’infantil B del Barça va acabar campió ahir del torneig internacional LaLiga Promises, que s’ha disputat aquests dies a Arona (Tenerife). El Barça ha guanyat aquest torneig per tercer any consecutiu.

L’equip que David Sánchez dirigeix, que ja havia guanyat l’estiu passat el torneig que disputen tots els equips alevins de clubs de primera divisió, es va imposar en la final al València amb un solitari gol de Gerard Hernández en els primers minuts de la segona part. El gol, marcat amb un bon xut de la frontal de l’àrea, va arribar després d’una jugada per la banda esquerra del potent Amadou Balde.

El Barça s’havia classificat per a la final després d’eliminar en la semifinal del matí l’Atlético de Madrid en el desempat des del punt de penal. El partit contra els madrilenys havia acabat amb empat a dos gols, amb una gran actuació d’Amadou Balde.

A més del campionat, el jugador del Barça Cristo va ser triat el millor jugador del torneig i ell mateix va ser el màxim golejador de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)