Barça

La signatura més preuada

El temps transcorregut entre l’anunci de l’acord i l’acte de signatura va despertar certa incertesa sobre la continuïtat del crac argentí

Durant setmanes els aficionats blaugrana van estar a l’expectativa de veure la fotografia de Leo Messi signant la renovació amb el Barça acompanyat pel president Bartomeu. La imatge, que finalment es va produir el 25 de novembre, va posar fi a la creixent intranquil·litat de l’entorn per la dilatació en el temps de la signatura. I és que des del club va comunicar oficialment l’acord amb el jugador, el 5 de juliol, fins a l’acte de signatura amb el crac van passar més de quatre mesos.

Durant aquest període es van produir alguns episodis que van contribuir a la confusió. A finals de juliol, quan acompanyava l’equip a la gira americana, Bartomeu va declarar que Messi ja havia signat el nou contracte que el lligava al club com a mínim fins al 30 de juny del 2021. Després, però, va haver de matisar les declaracions, tot precisant que l’acord estava firmat pel pare i representant legal de l’astre argentí. Posteriorment, el club també va informar que l’acte de signatura es va ajornar a finals de novembre per pactar un augment de la clàusula de rescissió fins als 700 milions d’euros, un increment motivat per la preocupació provocada pels 222 milions d’euros pagats pel PSG per fitxar Neymar.

Iniesta, per a tota la vida

Una altra de les principals renovacions resoltes el 2017 va ser la d’Andrés Iniesta, que amb 33 anys podrà decidir cada final de temporada si vol seguir a la primera plantilla blaugrana. “S’ho ha guanyat. Ell és l’exemple a seguir per als nois del planter”, va destacar Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)