Barça

Espai barça

Llum verda del consistori al projecte

A inicis d’any i després d’un any i mig de feina conjunta amb els tècnics de l’Ajuntament de Barcelona, el club va presentar la proposta de modificació urbanística per iniciar l’Espai Barça. El projecte seria aprovat a l’estiu per la comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat del consistori. S’espera que les obres arrenquin el proper estiu.

Primera volta

A dos punts del Madrid

Els blaugrana van tancar la primera volta de la lliga signant a Eibar la quarta victòria consecutiva. Una progressió positiva que va mantenir els blaugrana a dos punts del Madrid (líder) a pesar de la irregularitat en el primer tram del curs.

G0L FANTASMA AL VILLAMARÍN

A favor de l’ús de la tecnologia arran d’un nou error flagrant

El 29 de gener el Barça es va veure perjudicat al camp del Betis després que l’equip arbitral liderat per Hernández Hernández no apreciés de manera sorprenent com, després d’un xut de Suárez, la pilota va traspassar clarament la línia de gol abans que Mandi la rebutgés. Una jugada que va frustrar el triomf blaugrana –el partit va acabar 1-1– i va impulsar que el club es pronunciés clarament a favor de la implantació de les noves tecnologies en el futbol per evitar errors així.

ERRORS ARBITRALS

Piqué denuncia els arbitratges

Les descarades mans de Bruno Soriano no assenyalades en el Vila-real-Barça (8 de gener) van acabar d’encendre els ànims de Gerard Piqué, que va denunciar públicament els arbitratges, que estaven perjudicant el Barça. Les seves declaracions van acabar comportant-li una sanció de 3.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)