Barça

Barça

Copa

“Dembélé s’adaptarà a nosaltres i nosaltres a ell”

Ernesto Valverde. Entrenador del Barça

Ernesto Valverde ha comparegut aquesta tarda davant els mitjans informatius en la roda de premsa prèvia al partit de demà de copa del Rei contra el Celta, a Balaídos. El retorn a l’equip a Dembélé i l’interès ferm del Barça en la incorporació de Coutinho han centrat bona part de la compareixença, al marge, com és lògic, de totes les qüestions referents al rival de demà. Aquestes han estat algunes de les respostes més destacades:

L’alta de Dembélé

El fet de recuperar un jugador com ell és molt positiu per a l’equip. Però hem de tenir clar que ha d’anar entrant en l’equip de forma progressiva. Es va lesionar tot just començar la temporada i ara li toca tornar a fer tot aquest procés d’adaptació al joc de l’equip.

Canvi de sistema amb Dembélé?

La gent dona molta importància al sistema. A vegades massa. Dembélé s’adaptarà a nosaltres i nosaltres ens adaptarem a Dembélé. El que està clar és que jugarem amb onze.

Coutinho

És un jugador d’un altre equip. Un bon jugador. No sabem què passarà en el futur, però sols em preocupen els jugadors que tinc aquí.

Fins a quin punt seria important la seva incorporació en el mercat d’hivern?

No tinc res a dir sobre Coutinho. No és un jugador nostre.

Sobre el Celta

Tots dos equips ens coneixem bé. Ells són un equip agressiu quan juguen a casa seva. Intentaran apretar-nos. Els respectem per la temporada que estan fent i per les dificultats en què ens van posar al Camp Nou en el partit de lliga de fa setmanes.

Messi i Suárez

Tots dos van arribar ahir després d’un viatge llarg. Hem de valorar totes les opcions, però no penso arriscar amb cap jugador.

La importància de la copa

Ens il·lusiona aquesta competició. Farem tot el possible per guanyar-la. Tot i el desgast que suposa jugar la copa tenim plantilla suficient per afrontar amb garanties les tres competicions.

La victòria al Bernabéu

Guanyar al Madrid va ser important. Totes les victòries donen confiança. Però res més. Allò ja està a l’arxiu. Dura poc.

Rafinha

Rafinha està entrenant bé després de molt temps parat. La idea és que pugui anar entrant també poc a poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)